Het Sparckel effect tijdens werk

Twan & Chantal lobby 72dpi.jpg

Optimaal gezond presteren: +12%

Een gezonde werkomgeving vraagt om optimale aandacht voor lucht en licht. Bij de juiste hoeveelheid en juiste samenstelling van licht verbeteren de productiviteit en het welzijn van de mensen op hun werkplek.

 

Ondanks de aanwezigheid van ramen krijgt het merendeel van de mensen veel te weinig licht tijdens hun werk. Vaak leidt dat tot klachten. Sparckel zorgt voor structureel meer energie bij werknemers, een verbeterde concentratie en een positieve stemming. Hierdoor zijn mensen productiever, verbetert de kwaliteit van hun werk en zijn ze fitter, ook na hun werk.

Sparckel werk

Sparckel

'Werken in een flow:

ik voel me helder

en energiek'

Het Sparckel effect tijdens werk

Blijvend meer
energie &
concentratie
Meer
productiviteit
Betere
werksfeer
Minder
ziekteverzuim

'Ervaar de kracht van licht.

Meetbaar rendement op de werkvloer is nu ook voor jou bereikbaar' 

Verlichting-kantoor

WELL-certificatie en Sparckel

Het Sparckel concept past helemaal in de WELL-certificatie voor gezonde gebouwen. Een gebouw is meer dan een bak stenen. Bekeken vanuit een gezondheidsperspectief zou een gebouw meer een ecosysteem van op de natuur geïnspireerde elementen moeten zijn. Sparckel past helemaal bij deze overtuiging. Naast lucht en geluid sluit nu ook de lichtvoorziening beter aan bij de natuurlijke behoeften van de mensen.  Door Sparckel blijven medewerkers happy én gezond. 

Een duurzaam gezonde investering

Sparckel zoekt de grenzen op van wat mogelijk is met haar state of the art LED technologie. Sparckel voorziet mensen in een juiste balans van licht. Volledig afgestemd op de natuur en bewezen effectief. Introduceer Sparckel op jouw werkvloer en verdien je investering binnen no-time terug door minder ziekteverzuim en verbeterde productiviteit.

En dat alles zonder hak- en breekwerk om dure lichtsystemen te integreren: Sparckel is Plug & Play en dus zo in te zetten in bestaande situaties.

Wetenschapelijk bewezen

Wetenschappelijk onderzoek laat een overtuigend sterk positief bewijs zien van biodynamisch licht op het welbevinden en presteren van de mens.

Het rapport ‘Quantified Benefits of Human Centric Lighting’ vertelt ons over de voordelen: tot 4,5% meer productiviteit, 2% minder fouten,  1% minder verzuim, en 2% minder ongelukken tijdens werk. Recent onderzoek van Universiteit Twente bij CBRE toont aan dat biodynamisch licht bij medewerkers zorgt voor +12% objectief verbeterde prestatie. 

Businesscase

De investering in Sparckel verdient zich binnen 9 maanden terug. Hoe? Door lagere energiekosten, minder ziekteverzuim en meer productiviteit. Wil je ook weten wat Sparckel voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

1/2
1/2
1/2
Sparckel

Bestel nu een Sparckel 30 dagen op proef