Thuis01_edited_edited.jpg

'Ik voel me energieker

en fitter'

Sparckel thuis

Het Sparckel effect bij jou thuis

Life needs light

Breng licht in je leven en geniet van de natuurlijke kracht van licht in jouw eigen huis. Volg het ritme van de natuur met de Sparckel: het eerste vrijstaande biodynamische lichtsysteem ter wereld met technologie die de kracht van natuurlijk daglicht evenaart.

 

Van een bruisend samenzijn met je gezin tot lekker relaxen met een boek in jouw luie stoel: je ervaart het optimaal met Sparckel. 

 

De Sparckel zorgt voor meetbaar meer energie, een betere gezondheid, een betere nachtrust en een positieve invloed op de stemming in huis... gegarandeerd!

Sparckel

Het Sparckel effect bij jou thuis

Blijvend meer
energie
Betere
gezondheid
Langer & dieper
slapen
Een opgewektere
stemming
Depressie

'Sparckel brengt energie en ontspanning in ons huis. Een prettige manier om gezonder te leven' 

Sparckel volgt het ritme van de dag...

Sparckel straalt net als de zon verschillende soorten wit licht uit. Dit licht verandert langzaam gedurende de dag. Overdag zorgt het hoge niveau blauwwit licht voor veel energie en een verhoogde concentratie. De kracht van het licht maakt je actief en alert.

 

's Avonds geeft Sparckel een lage hoeveelheid warm sfeerlicht. Warm licht heeft een ontspannende werking en draagt bij aan een goede nachtrust. 

Sparckel weet hoe laat het is en past het licht daarop aan. Zo krijg jij het juiste licht op het juiste moment, net zoals op een zonnige lentedag.

Het Sparckel effect? Dat voel je!

Echt goed wakker worden aan de ontbijttafel tijdens het rustig lezen van de krant. Vol energie het leven leiden samen met je huisgenoten. Voelen dat je het natuurlijke ritme van licht volgt en merken dat dit je meetbaar helpt gezonder te leven. Het kan allemaal met Sparckel.

Zet bijvoorbeeld Bright Brenda, de staande versie van Sparckel, naast je favoriete leesstoel. Of kies voor één van de andere modellen. Breng licht en energie in je interieur en geniet.

Zuinig in energie

Door speciale state of art LED-technologie is Sparckel bijzonder zuinig in gebruik. Door het lage energieverbruik mag Sparckel de hele dag aanstaan. Zo geniet je van de kracht van licht tegen de laagste verbruikskosten. Ook draagt de Sparckel zo bij aan een lage ecologische footprint.

Wetenschapelijk bewezen

Ben je geïnteresseerd in een gezonde levensstijl dan is aandacht voor licht in je huis een must. Licht heeft een  wetenschappelijk bewezen positief effect op de gezondheid van mensen: minder depressies, meer vitaliteit en een betere nachtrust. Sparckel waarborgt dat jij en je gezin die gezonde benodigde dosis 'LUX' dagelijks als vanzelf tot jullie nemen. De meeste vergelijkbare producten in de markt beperken zich tot 350 LUX (lichteenheid). Dat is te weinig. Pas rond de 1000 LUX kun je spreken van wetenschappelijk bewezen positieve effecten. En die biedt Sparckel!

Sparckel

Bestel nu een Sparckel 30 dagen op proef