Gezond daglicht binnen is simpel toepasbaar

Je klanten in de zorg en op hun kantoor zullen blijer zijn met meer energie. Met Sparckel doorbreek je de biologische duisternis binnen. 

daglicht ontwerp zorg & kantoor

waarmee kunnen we je helpen?
 

"De lichtberekening in Dialux toont veel extra licht, en de Sparckel op m'n bureau bevalt prima."

 

Erna van het Erve

"Gezond licht binnen toevoegen aan zorg en kantoor toepassingen is nu echt simpel, terwijl de werking effectief is en dat geeft voldoening."

Ben Beerling

Ben je een onafhankelijk lichtadviseur of bezig lichtontwerp? Nu kun je je expertise vergroten extra gezond licht binnen. Je opdrachtgever zal extra tevreden zijn met meer energie en een positievere stemming van hun mensen.   

Met Sparckel zijn wij de pionier en uitvinder van 's werelds eerste plug & play biodynamisch lichtarmatuur. 

  • nu is gezond licht binnen makkelijk toe te passen, ook in bestaande woon- & werkomgevingen

  • het welzijn van mensen verbetert, goed voor de werk-prive balans van je klanten
  • we helpen je graag, want wij geloven passioneel in de waarde van gezond, gesterkt door onze zeer tevreden klanten en wetenschappelijk onderzoek

Simpelweg steek je de stekker in het stopcontact en de zon komt op.

Tot nu toe moest met lastige ingrepen het plafond voorzien worden van veel nieuwe armaturen, met extra aansturingskabels en een computer in de meterkast: een complexe en kostbare puzzel. 

Sparckel is de oplossing om simpel gezond-makend daglicht toe te voegen aan bestaande en nieuwe omgevingen. Simpelweg steek je de stekker in het stopcontact en de zon komt op.

Meer werkconcentratie op kantoor.

 

Klanten vertellen: "ik heb geen last meer van een lunchdip", 'ik sta meer op aan", "ik ben meer in staat een topprestatie te leveren", "er is meer energie, ook na het werk".

Betere kwaliteit van leven in de zorg.

 

Klanten vertellen: "onze clienten zijn wakkerder overdag", 'er is meer rust 's nachts", "er is meer sociaal contact", "we komen beter door onze nachtdienst".

Onze klanten

Biodynamisch licht is hot & happening nu, gelukkig. Onze ervaring ermee start al in 2003, en versterkt in 2007. Veel overleg en samenwerking met Research maakt dat we de formule van gezond ontrafelen. Wij denken dat 1.000 lux vertikaal op het menselijk oog effectief is. Sparckel kan dat maken!

De samenstelling van het daglicht verandert vanzelf geleidelijk door de dag heen. Van 1800 tot 6500 Kelvin aangestuurd door geïntegreerde intelligentie. Simpel te bedienen met een draairing.

In Dialux evo wordt Sparckel liefst op 200cm hoogte geplaatst. Ideaal zijn plekken waar mensen overdag veel aanwezig zijn, zoals een werkplek of gezamenlijke tafel en zithoek. De gele lijnen tonen de lichtverdeling en het bereik.

Goed industrieel ontwerp

2015
Ben jij de lichtontwerper die, wil scoren met een uniek concept, wil meehelpen mensen gezonder te laten leven, en voldoening krijgt van een betere wereld met de inzet van zinvolle techniek?