Ontdek onze gevarieerde collectie verlichting

Sparckel heeft een collectie met verschillende modellen. Met veel trots presenteren we onze

gezonde lichtfamilie. Naast de staande variant Bright Brenda (vloerlamp) vind je in onze collectie nu ook kleinere staande versie: Jolly James (tafellamp) . De collectie is compleet met twee hangende modellen: onze  Sunny Susan heeft elegante verstelbare draden, en Sunny Sam een verstelbare stang. Benieuwd naar jouw Sparckel? 

Lees dan nu meer.

Sparckel
Bright-Brenda

Bright Brenda

lease vanaf €42,- per maand of koop €1.999,- ex btw

Bij introductie op de Dutch Design Week 2013 het eerste vrijstaande biodynamische LED-concept ter wereld.

Ze is slanker geworden met verbeterde koeling en meer licht. Voordeel is dat ze gebogen buizen heeft, waardoor de voet onder je tafel verdwijnt, en dus geen kostbare plek inneemt. De overhang boven is verstelbaar, zodat het licht optimaal je ogen bereikt.

 
Sparckel
Jolly-James

Jolly James

lease vanaf €37,- per maand of koop €1.749,- ex btw

Voor op de tafel is er nu Jolly James. Kleiner dan Bright Brenda, stevig op een voet, met onze ‘butler’ bedieningsring. Voordeel is dat hij meebeweegt met een zit-sta bureau.

 
Sparckel
Sunny-Susan

Sunny Susan

lease vanaf €37,- per maand of koop €1.749,- ex btw

Aan elegante verstelbare draden hangt Sunny Susan. Liefst hangt zij op 2 meter hoogte. Hiermee blijft het uitstraalde licht voldoende en is de bediening altijd in de buurt. Deze bedieningsring zit namelijk onderaan bij de afscherming.

 
Sparckel
James-zwart.png

Sunny Sam

Alleen op aanvraag

 

Als laatste hebben we covers, om je Sparckel aan te kleden. Denk aan ‘suit up Jolly James’. Met warm grijs wol vilt in drie uitvoeringen is de uitstraling aan te passen op je smaak en interieur. Links zie je de cover breed. Hiermee bedek je naast de kap ook de lichtgevende plaat.

In het midden zie je cover met flosjes, een knipoog naar de jaren '70.

Rechts zie je de cover smal, puur om de huiselijk sfeer te onderstrepen.

Sparckel

Sparckel Aankleden

koop €75,- ex btw